Despre noi

Ne adaptam pentru binele pacientilor

In contextul situatiei generate de pandemia de Coronavirus – COVID19, principala noastra preocupare ramane grija pentru pacienti si pentru personalul medical.

Ne dorim ca toti pacientii care ne trec pragul sa fie in siguranta si sa beneficieze de cele mai bune conditii de diagnostic si tratament si ca o consecinta fireasca a acestor preocupari am lansat cu maxima urgenta pentru pacientii nostri platforma de telemedicina MedLife.

Sa facem România bine e angajamentul nostru de peste 20 de ani

Binele se face cu dedicare, cu responsabilitate pentru descoperirile stiintifice ale trecutului, dar si cu interes pentru tehnologia viitorului.

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 22 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Medicii MedLife

Sa fii specialist nu e de ajuns. Ca medic, trebuie sa fii atent nu doar la analize, diagnostic, tratament, ci și la sentimente, slabiciuni, la ritmul fiecarei persoane in parte.

Pentru noi, asta inseamna sa fii medic. Și asta inseamna medicina pentru toti cei 2.500 de medici care fac parte din echipa noastra.

De ce ne aleg pacientii?

Pentru noi, sa faci bine inseamna sa cunoști pacientul cu simptomele, dar și emotiile lui. Pentru medicii noștri, medicina inseamna nu doar știinta, ci și empatie.

Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient.

Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica.

In cifre, Sistemul medical MedLife inseamna:

  • 2.500 doctori
  • 20 hyperclinici
  • 33 laboratoare
  • 13 spitale
  • 893 paturi
  • 15.500 analize/zi
  • peste 5 milioane de pacienti

Tehnologie

Daca empatia ne ajuta sa le oferim pacientilor sprijinul personal de care aceștia au nevoie, tehnologia ne ajuta sa vedem mai bine și mai clar modalitatile in care putem vindeca.

De aceea, aducem constant echipamente performante pentru evaluari complete, diagnosticari precise și rapide și interventii actuale.

Acum, punem la dispozitia pacientilor MedLifie si aplicatia de telemedicina ca raspuns la contextul medical actual.